1. Einde tweede helft

2. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft van Ghana - Uruguay (0-2) is begonnen. De Ghanese bondscoach Otto Addo heeft hard ingegrepen en de broers André Ayew en Jordan Ayew gewisseld. Mohammed Kudus staat er nog wel in bij Ghana.

3. Einde eerste helft

De eerste helft bij Ghana - Uruguay zit erop. Ghana kreeg de kans op de 1-0, maar Sergio Rochet stopte de zwak genomen penalty van André Ayew. Na voorbereidend werk van Luis Suárez sloeg Giorgian de Arrascaeta vervolgens twee keer in korte tijd toe: 0-2.

4. 0-2 Uruguay! Goal van Giorgian de Arrascaeta!

Oh oh, het lijkt een pijnlijke avond te gaan worden voor Ghana in Qatar. Kort na de gemiste penalty van André Ayew slaat Flamengo-spelmaker Giorgian de Arrascaeta in korte tijd twee keer toe. Nu komt de assist van Luis Suárez, die zijn landgenoot bedient met een subtiele pass en De Arrascaeta knalt vervolgens prachtig raak.

5. 0-1 Uruguay! Goal van Giorgian de Arrascaeta!

Kort na de gemiste strafschop van Ghana slaat Uruguay wel toe. Het schot van Luis Suárez wordt nog gestopt door de Ghanese doelman, maar in de rebound tikt Giorgian de Arrascaeta van dichtbij wel binnen. Uruguay op voorsprong, zo'n vijf minuten na de gemiste penalty van Ghana!