1. Einde tweede helft

Afgelopen! PSV herstelt zich van de harde nederlaag bij SC Cambuur en wint met 1-5 van FC Zürich.

2. GOAL! 1-5 FC Zürich! Doelpunt van Jonathan Okita!

Daar is nog de eretreffer voor FC Zürich, dankzij voormalig NEC-speler Okita. Hij kopt de bal op aangeven van Tosin prima in het Eindhovense doel.

3. GOAL! 0-5 PSV! Doelpunt van Cody Gakpo!

Daar is PSV's vijfde! Cody Gakpo doet het. De PSV-aanvoerder schiet de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in het Zwitserse doel, achter de arme FC Zürich-doelman Yanick Brecher.

Bekijk hier de 0-5 van Cody Gakpo.

4. Tweede helft afgetrapt

Armando Obispo, aangever bij de 0-1 van Yorbe Vertessen, keert na rust niet terug en wordt vervangen door Jordan Teze.

5. Einde eerste helft

PSV gaat met een comfortabele voorsprong rusten, na een eerste helft waarin de Eindhovenaren gehakt maakten van FC Zürich. De overwinning lijkt PSV nu al niet meer te kunnen ontgaan.