1. Einde tweede helft

2. 0-3 GOAL van Lorenzo Insigne!

Daar is de derde treffer van de avond! De Turken lijden knullig balverlies in de achterhoede, waar Italië dankbaar van profiteert. Na een razendsnelle omschakeling plaatst Insigne de bal in de verre hoek. Turkije moet oppassen dat het niet direct met een monsterscore van het veld stapt.

3. 0-2 GOAL van Ciro Immobile!

Italië lijkt de wedstrijd al vroeg in het slot te gooien! De Turkse sluitpost Çakir behoedt zijn ploeg met een redding aanvankelijk nog voor de 2-0 achterstand, maar uit de rebound prikt Immobile raak. Het spelbeeld zal de Turken nauwelijks vertrouwen bieden in een goede afloop.

4. 0-1 Eigen doelpunt van Merih Demiral!

Daar is de langverwachte treffer! Berardi breekt door aan de rechterkant en trekt de bal hard voor, maar weet geen ploeggenoot te bereiken. Zijn voorzet komt echter hard in de maag van Merih Demiral, die de bal onfortuinlijk achter zijn eigen doelman werkt.

5. Tweede helft afgetrapt

Italië heeft de tweede helft in gang getrapt. Komt er nog een winnaar in Rome? Volg de laatste 45 minuten in ons liveblog!