1. Einde tweede helft

2. 4-2 AZ! Goal van Teun Koopmeiners!

Op zijn 23ste verjaardag maakt Teun Koopmeiners zijn veertiende goal van het seizoen, waarvan nu negen uit een strafschop. Deze werd gegeven na een overtreding op Calvin Stengs. Feyenoord speelde een goede eerste helft, maar stort na rust helemaal in.

3. 3-2 AZ! Hattrick voor Myron Boadu!

Myron Boadu maakt zijn derde van de wedstrijd. De spits van AZ straft een fout van Justin Bijlow genadeloos af. De keeper van Feyenoord probeert Leroy Fer in te spelen, maar zijn pass is niet zuiver en AZ maakt er dankbaar gebruik van.

Het is voor Boadu zijn eerste hattrick als prof. Dit seizoen staat hij nu op elf goals, waarvan inmiddels al vijf tegen Feyenoord. Na zijn winnende 2-3 in De Kuip op 24 januari, maakt hij nu de 3-2 in Alkmaar. Blijft het daarbij?

4. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Alkmaar. Wordt de tweede helft net zo leuk als de eerste? Vier goals in 45 minuten, waarvan drie na een hele mooie assist.