Bekijk alle updates
  1. 01/08/2020

FC Utrecht - AZ: 1-0

Afgelopen. FC Utrecht verslaat in eigen huis AZ en daar valt niets op af te dingen. Ook tegen een bijna volledig nieuwe, veelal jonge ploeg, kunnen de bezoekers niets meer uitrichten: 1-0.

Lees hier meer in het verslag van onze FC Utrecht-watcher.

2. 01/08/2020

Rust

De eerste 45 minuten zitten erop in Utrecht, waar de thuisploeg beduidend beter was en met een terechte voorsprong de kleedkamer opzoekt: 1-0.

Instanews image
    © BSR Agency
  3. 01/08/2020

Aftrap FC Utrecht - AZ

Scheidsrechter Björn Kuipers heeft de toss verricht en Utrecht mag aftrappen. Dat doet spits Dalmau vervolgens, waarmee de tweede wedstrijd van de dag begonnen is!

4. 01/08/2020

Einde wedstrijd

Even later klinkt het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Van den Kerkhof. NAC verslaat eredivisionist sc Heerenveen met 1-0 dankzij een goal van Stokkers in de voorlaatste minuut!

5. 01/08/2020

Finn Stokkers met de 1-0!

In de 89ste minuut is daar dan toch nog een treffer. Hij komt op naam van invaller Finn Stokkers, die de counter afmaakt met een schot in de verre hoek.