1. Einde tweede helft

  Het zit erop in het London Stadium. Watford moet serieus voor degradatie, terwijl West Ham United na vanavond officieus zeker is van nog een jaar in de Premier League.

 2. 3-1 Watford! Goal van Troy Deeney!

  De spanning is weer terug in het London Stadium. Watford-captain Troy Deeney maakt kort na rust de 3-1. Na een bal op de paal schiet hij in de rebound raak. 

 3. Tweede helft afgetrapt

 4. Einde eerste helft

  Rust in het London Stadium. Het gaat voorlopig uitstekend voor de ploeg van David Moyes. Met een 3-0 voorsprong is West Ham hard op weg om het verblijf in de Premier League met een jaar te gaan verlengen. 

  Voor Watford ziet het er slecht uit, want in de laatste twee speelronden wachten Manchester City (thuis) en Arsenal (uit) nog. 

  Bournemouth en Aston Villa hebben drie punten minder dan Watford met nog twee duels te gaan. Bournemouth speelt nog tegen Southampton (thuis) en Everton (uit). Aston Villa speelt nog tegen Arsenal (thuis) en West Ham United (uit).

 5. 3-0 West Ham United! Goal van Declan Rice!

  Wat een goal van Declan Rice! De 21-jarige middenvelder schiet van zo'n dertig meter afstand prachtig raak voor zijn eerste goal van het seizoen. In totaal komt Rice daarmee nu op drie goals in 111 wedstrijden voor West Ham United.