1. 28/06/2020

  Persconferentie afgesloten

  Het vragenrondje zit erop, waarmee de persconferentie na bijna 45 minuten ten einde is gekomen. Robben had uitgebreide antwoorden op alle vragen, behalve over zijn salaris. ,,Dat lijkt me niet echt belangrijk, toch? We waren er snel uit, meer hoef ik daar niet over te zeggen. Ik heb voor een jaar getekend, dat was voor alle partijen het meest logisch op dit moment. Misschien komt daar nog een tweede jaar bij, maar laten we eerst eens kijken hoe het de komende maanden gaat."

 2. 28/06/2020

  'Hoe lang dit gaat avontuur duren?'

  ,,Het kan over een maand al voorbij zijn of misschien hou ik het nog wel twee jaar vol. Dat weten we nu nog niet. Ik ga er ook gewoon vol vertrouwen in. Ik ben niet bang dat het mislukt. Wat kan er mislukken? Mijn carrière is af, dit zie ik als een prachtige bonus. Voor mij, voor de club. We moeten er gewoon wat moois van maken met z'n allen."

 3. 28/06/2020

  'EK 2021? Laten we niet te ver vooruitlopen'

  ,,Ha, volgens mij moeten we niet te ver op de zaken vooruitlopen. Laten we eerst maar eens bij Groningen wat laten zien. Volgens mij gaat het de laatste tijd prima bij Oranje."

 4. 28/06/2020

  Zoontjes gaan voetballen bij Be Quick 1887

  Ook de twee zoontjes van Arjen gaan voetballen in Groningen. Dat gaan ze doen bij Be Quick 1887 in Haren, waar het nieuwe huis van de Robbens in de buurt staat. Het huis moet over twee maanden klaar zijn. ,,Bernadien en ik gingen weg uit Groningen toen we 17 en 18 jaar oud waren. Daarna hebben we in Londen, Madrid en München gewoond. Maar Groningen voelt altijd als ons thuis, dus het is mooi om hier nu te gaan wonen met de kinderen."

  Instanews image
  © Pim Ras Fotografie
 5. 28/06/2020

  'Begon in de winter weer te kriebelen'

  ,,De eerste zes maanden heb ik het voetbal eigenlijk nauwelijks gemist. In de wintermaanden ging ik weer wat vaker voetbal kijken en toen kwam toch wel het besef dat voetbal toch een prachtig spelletje is. Om te kijken, maar vooral om te doen."