1. 21/06/2020

  United wil ver gaan voor Sancho

  Manchester United wil volgens Bild een bedrag van om en nabij de 100 miljoen euro op tafel leggen voor Jadon Sancho. Borussia Dortmund zou echter graag een bedrag van om en nabij de 110 miljoen euro willen voor de twintigjarige Engelsman. Volgens Engelse media denken The Red Devils er nu over na om dat bedrag neer te tellen.

 2. 21/06/2020

  Napoli in onzekerheid over Callejón

  José Callejón heeft volgens Sky Sports Italia nog niet besloten wat hij met zijn aflopende contract gaat doen. De 33-jarige Spanjaard speelt sinds 2013 in Napels, maar zijn contract loop eind juni af. Napoli wil in elk geval nog het restant van het seizoen afmaken met Callejón, maar de Spanjaard heeft daar nog geen besluit over genomen. 

 3. 21/06/2020

  PSV contracteert zoon van voormalig Anderlecht-keeper

  PSV heeft de 16-jarige Kjell Peersman vastgelegd, een goalie die al in de jeugdopleiding van de club zat. Hij tekende een contract dat hem tot medio 2023 aan de Eindhovense club bindt. Komend seizoen wordt hij bij PSV onder 18 de opvolger van zijn landgenoot Maxime Delanghe, die naar Jong PSV gaat. Allebei de Belgen zijn international bij de jeugdrangen van de Rode Duivels. 

  De aanstaande keeper van de A1 van PSV is al flink uit de kluiten gewassen, met zijn 1 meter 90. Het is een zoon van voormalig Anderlecht-goalie Tristan Peersman. Tussen 2003 en 2005 stond vader 23 keer tussen de palen in Brussel. Ook keepte hij nog voor onder anderen Willem II en FC Dordrecht.

  PSV heeft de afgelopen periode al veel jeugdspelers vastgelegd voor de komende seizoenen. De bedoeling is dat zij op termijn - normaal gesproken gebeurt dat eerst via Jong PSV - de stap naar het betaald voetbal en het eerste elftal kunnen maken. 

 4. 20/06/2020

  PSG raakt tweetal kwijt

  Paris Saint-Germain gaat afscheid nemen van Thomas Meunier en Edinson Cavani. Volgens RMC hebben beide spelers een aanbieding voor een nieuw contract naast zich neergelegd. Cavani kwam in 2013 over van Napoli, Meunier verruilde Club Brugge in 2016 voor PSG. Beide spelers beschikken over een aflopend contract en kunnen deze zomer dus transfervrij op zoek naar een andere club.  

  Het besluit van het tweetal heeft als gevolg dat ze beiden ook niet mee zullen doen in de resterende wedstrijden in de Champions League. 

 5. 20/06/2020

  Open sollicitatie Van der Wiel bij Ajax

  De inmiddels gestopte Gregory van der Wiel (32) denkt dat hij meer uit zijn carrière had kunnen halen. ,,Een voorbeeld: ik maakte een keuze door bij Ajax te blijven, terwijl ik voor een recordbedrag naar het Bayern München van Van Gaal kon. Ik was een eigenwijze jongen en heb het toen niet gedaan. Nu denk ik nog wel eens: was je gek ofzo?”, vertelt hij op de clubwebsite van Ajax. Daar laat hij direct een open sollicitatie achter om toch weer te gaan spelen. ,,Na mijn tijd in Turkije heb ik mezelf nog bij Ajax aangeboden, maar dat is toen helaas niet doorgegaan. Het voetballen kriebelt nog steeds. Ik doe momenteel niets en woon in Amsterdam. Ik zou niets liever willen dan weer bij Ajax spelen, ik zou het zelfs gratis doen.”