Watch important updates
 1. 21/03/2020

  Bergwijn

  ,,Voetbal is nu niet belangrijk in deze moeilijke tijd. Het gaat nu om de families", zei Steven Bergwijn op de social media-kanalen van zijn club Tottenham Hotspur.

  Bergwijn liet blijken dat het met zijn blessure de goede kant op gaat. ,,Ik maak progressie. Zoals je ziet kan ik weer lopen", aldus de aanvaller, die half februari een ernstige enkelblessure opliep. ,,Toen ik de trap kreeg wist ik direct dat het een zware blessure was. Ik had zoveel pijn en kon er 's avonds niet van slapen. Nu moet ik sterker terugkomen."


 2. 21/03/2020

  Jarige Koeman: Zorg goed voor elkaar

  Bondscoach Ronald Koeman heeft via social media mensen sterkte gewenst in deze moeilijke periode. Dat deed Koeman op zijn 57ste verjaardag. ,,Bedankt voor de lieve felicitaties allemaal! Voor nu, sterkte iedereen en zorg goed voor elkaar. Betere tijden komen er hopelijk aan", schreef Koeman op Twitter.

  Eerder deze week zei Koeman volledig achter de beslissing te staan om het EK met een jaar uit te stellen. ,,Dat is volstrekt logisch. Ik had echt niets anders verwacht. Ik heb er alle begrip voor dat de nationale en Europese competities nu voorrang krijgen", liet de bondscoach van Oranje optekenen.

 3. 21/03/2020

  Oud-voorzitter Real Madrid overleden

  Lorenzo Sanz, tussen 1995 en 2000 voorzitter van Real Madrid, is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Sanz werd 76 oud. Hij verbleef al op de intensive care en werd in een kunstmatig coma gehouden. Lees verder.

  Instanews image
  © Action Images — Lorenzo Sanz met de Champions League.
 4. 21/03/2020

  Steeds meer actie en geld in strijd tegen corona

  Steeds meer sporters en sportclubs komen in actie om geld in te zamelen voor hulpverleners en slachtoffers van het coronavirus. Alle spelers en stafleden van de Italiaanse voetbalclub AS Roma hebben een dag salaris afgestaan en daarmee zo'n 460.000 euro ingezameld. Er worden 8 bedden en 3 intensive care ventilators van aangeschaft voor een ziekenhuis in Rome.  

 5. 21/03/2020

  Ook familie Maldini getroffen

  Oud-voetballer Paulo Maldini (51) en zijn zoon Daniel zijn besmet met het coronavirus. Dat heeft AC Milan bekendgemaakt. Maldini speelde liefst 25 jaar voor de club uit Milaan, waar hij tegenwoordig als technisch directeur werkzaam is.

  Instanews image
  © Action Images — Paolo Maldini.