Bekijk alle updates
  1. GOAL! 2-0 door Vivianne Miedema

Met een tegendraadse kopbal verdubbelt Vivianne Miedema de score! Direct na haar treffer barst ze in tranen uit. Haar opa overleed namelijk dit weekend.

2. Op slag van rust is Oranje nog dicht bij een tweede treffer. Een indraaiende vrije trap van Sherida Spitse komt op het hoofd van de fysiek sterke Anouk Dekker. De bal verdwijnt net naast het doel. Oranje gaat daarom de rust in met een 1-0 voorsprong

3. Sherida Spitse mist!

Haar inzet was niet overtuigend. Ze schiet de bal laag in de rechterhoek, maar de inzet is houdbaar voor Tatyana Shcherbak.

4. Oranje ontsnapt aan de gelijkmaker! Na een afgeslagen hoekschop wordt vanaf de rand van de zestien gevuurd. De paal helpt Sari van Veenendaal.

5. GOAL! 1-0 door Daniëlle van de Donk

Uitgerekend Daniëlle van de Donk zet Oranje op voorsprong in haar jubileuminterland! Ze krijgt de bal wat gelukkig voor haar voeten via een Russisch hoofd, maar de middenvelder rondt koel af. Haar achttiende interlandgoal.

Daniëlle van de Donk doet het! In de twaalfde minuut maakt ze de 1-0 tegen Rusland in haar honderdste interland voor Oranje. #vandedonk #daniellevandedonk #oranje #oranjeleeuwinnen #oranjevrouwen #weuro2021

3 Likes, 0 Comments - AD Sportwereld (@adsportwereld) on Instagram: "Daniëlle van de Donk doet het! In de twaalfde minuut maakt ze de 1-0 tegen Rusland in haar..."