Bekijk belangrijke updates
 1. 20/09/2019

  Ook minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen legt bloemen neer bij het boek. Gevolgd door de gedeputeerden van de provincie Noord-Brabant en de directeur van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. De regiodirecteuren van de NS leggen ook bloemen neer. Stichting Treinongeval Oss legt bloemen neer namens alle donateurs. 

 2. 20/09/2019

  Herdenking komt tot een einde

  De herdenking komt tot een einde. De aanwezigen kunnen langs het grote Vlinderboek lopen en bloemen leggen. Daarna krijgen ze een keramische vlinder ter nagedachtenis aan Chris, Fleur, Dana en Liva. 

 3. 20/09/2019

  Paul Verschuur speelt 'Te Kort'

  Muzikant Paul Verschuur uit Oss speelt nu het lied 'Te Kort' op zijn gitaar. Ook hij heeft op jonge leeftijd afscheid moeten nemen van zijn broer. 

 4. 20/09/2019

  Het grote monument in de vorm van een levensgroot opengeklapt boek waar vlinders op zitten wordt nu helemaal onthuld. Een minuut stilte volgt. 

 5. 20/09/2019

  De burgemeester vertelt over het grote verdriet dat zo'n gemis met zich mee kan brengen. Waar het Vlinderboek voor staat. Een boek voor het leven. De vlinders symboliseren beweging en verandering. Ze staan symbool voor de mensen die er niet meer zijn. ,,De vier vlinders staan voor Chris, Fleur, Dana en Liva. Alle andere vlinders staan voor de kinderen die we ook moeten missen."