1. Einde tweede helft

Het is afgelopen in Almelo. Heracles Almelo en Vitesse spelen met 1-1 gelijk. Bedankt voor het volgen van ons liveblog en tot de volgende wedstrijd!

2. 1-1 GOAL van Cyriel Dessers!

Cyriel Dessers maakt de 1-1!  Hij wint makkelijk het duel met Obispo en schuift de bal langs Pasveer. De VAR bekijkt de beelden nog terug op een eventuele overtreding, maar al snel wijst Manschot naar de middenstip; het staat 1-1.

3. 0-1 voor Vitesse door Bryan Linssen!

Bryan Linssen zet Vitesse op een 0-1 voorsprong! De aanvaller haalt een voorzet van Clark in één keer uit de lucht en schuift 'm netjes langs Blaswich.

Instanews image
    © BSR Agency — Bryan Linssen.
  4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is onderweg!

5. Einde eerste helft

Het is rust in Almelo. Na 45 minuten spelen staat het nog 0-0. Vitesse heeft de beste kans (9 schotpogingen), maar Heracles (6) doet niet heel veel onder.